AFHAALMENU

Koude en warme aperitiefhapjes

Gedresseerd in porseleinen potjes  
Polderaardappel met zure room, dille en grijze garnaaltjes €1,40
Gemarineerde zalm met quinoa en curry €1,30
Mousse van Breughelham met coulis van groene kruiden en koningsgarnaal €1,30
Noordzeekrab met peulvruchten €1,50
Sint-Jacobsvruchten met mousse van bloemkool €1,40
Carpaccio van “Limousin”-rund en Parmezaanse kaas €1,40
Praline van ganzenlever met meloen €1,40
Garnaalcocktail €1,50
Oesters €2,20 p. st.
   
Lepelhapjes gerookte eendenborst of ganzenlever, ... €1,25
   
Warme hapjes  
Hartje van bladerdeeg met ham en kaas €1,30
Bonbon van ham en kaas €1,30
Croustillant van scampi met lookboter €1,30
Garnaalvideetje €1,30
Gepaneerd tongfiletje met tartaarsaus €1,30
   
Huisgemaakte kaas- en garnaalkroketjes  
Huisgemaakte kaaskroketjes €1,10
Huisgemaakte garnaalkroketjes €1,20
   
Warme hapjes in porseleinen potjes €2,00 p. st.
Gebakken coquille met een zacht currysausje  
Zeetongfilet met een garnalensausje  
Tarbotplakje met kreeftensaus  
   
Tapasschotel van vis €9,50 p.p.
Gerookte zalm, tzaziki, tomaatje met garnalen, koningsgarnaal, gemarineerde ansjovisjes, krabsla, verse toastjes, glaasje gaspacho, enz.  
   
Tapasschotel van vlees €9,00 p.p.
Rilette van Brasvar varken, mini buchettes, grisinne met pesto, zongedroogde tomaatjes, olijven, pancetta, parma, guacumolo, picco's, enz.  

Koude voorgerechten

Parma met meloen en zijn garnituren €10,50
Gemarineerde zalm met groene asperges - limoen en dressing €11,50
Slaatje krab - zalm en garnalen €11,50
Noorse gerookte visschotel €12,50
» Gerookte zalm en heilbot - paling - forel  
Carpaccio van "Limousin"-rund €13,00
» Bieslook - Parmezaanse kaas - brunoise groentjes - rucolasla  
Halve kreeft Belle vue dagprijs
» Halve kreeft - tomaat garnaal - opgevuld eitje - groentjes  

Warme voorgerechten

Kaaskroketten €2,00 p.st.
Garnaalkroketten €3,50 p.st.
Visserspotje van zeevruchten - kreeftensaus €11,00 p.p.
» Tong - zalm - scampi - coquilles - garnalen - champignons  
Marmietje van tongfilet en zalm €11,00 p.p.
» Groene asperges - bieslook - champignons  
Tong en tarbot in kreefstensaus €11,00 p.p.
» Boschampignons - garnalen - bieslook  
Mariage van zalm en tarbot in safraansaus €11,00 p.p.
» Garnalen - champignons - bieslook  
Halve kreeft met julienne van tuingroentjes - lichte kreeftensaus dagprijs
» Mogelijk om te verkrijgen in hoofdschotel  
Gegratineerde coquille schelp €10,00
Gegratineerde mosselschelp (seizoen) dagprijs
Scampi in zacht currysausje €10,50
De warme voorgerechten kunnen ook verkregen worden als hoofdgerecht.
Hiervoor wordt een supplement van € 6,00 p.p. aangerekend
 

Soepen

Tomatensoep, kervelsoep, preisoep, ... €2,90 p.p.
Pompoensoep met zijn garnituren €3,10 p.p.
Kreeftensoep met zijn garnituren €9,00 p.p.
» Bij de soepen is er 1 broodjes per persoon voorzien  

Koude hoofdschotel

Gevarieerde visschotel €15,50 p.p.
» Gegarneerde zalm - tongfilet - tomaat garnaal - zalmsalade - eitje - koningsgarnaal - sla - groentjes - cocktailsaus  
Gevarieerde visschotel met gerookte zalm €16,50 p.p.
» Idem als hierboven maar met gerookte zalm ipv zalmsalade  
Gevarieerde visschotel met salade van krab €16,00 p.p.
Supplement vlees €7,50 p.p.
» U kan een schotel kiezen zoals hierboven beschreven staat, met een aparte vleesschotel erbij bestaande uit varkensroti - natuurham - rundergebraad - afgewerkt met fruit  
Gevarieerde vleesschotel €15,50 p.p.
» Rundergebraad - varkensroti - kalkoenfilet - kalfstong - kippenboutje - parmaham - natuurham - tomaat garnaal - eitje - sla - groentjes - afgewerkt met fruit  
Koud vis- en vleesbord per persoon gepresenteerd €19,50 p.p.
» Gestoomde zalm - tongfilet - tomaat garnaal - zalmsalade - koningsgarnaal - varkensroti - rundergebraad - kippenboutje - natuurham met asperge - opgevulde eitjes - groentjes - sla - cocktailsaus  
Extra's op schotel €4,50 p.st.
» Tomaat garnaal en een opgevuld eitje  
Kreeft (+/- 650 gr) dagprijs
» Halve kreeft - tomaat garnaal - gerookte zalm en heilbot - gekookte zalm - koningsgarnaal - eitje - groentjes - cocktailsaus  
Schaaldierenschotel (op schotel of bord) €30,00 p.p.
»Halve kreeft - langoustines - gamba - koningsgarnaal - scampi - crustonards - pandalousen - tomaat garnaal - cocktailsaus  
Gegarneerde zalm €10,00 p.p.
»sla - groentjes - eitje - koningsgarnaal  
   
Voor de kleinsten  
   
Kinderschotel €10,50 p.p.
» Tomaat garnaal - eitje - gekookte zalm - kalfsworst - salami - hespenrolletje - fruit - groentjes  

Hoofdschotel

Varkensgebraad met champignonsaus €10,00 p.p.
Orloff-gebraad €11,50 p.p.
Gebakken kalkoenfilet met muskaatdruifjes €11,00 p.p.
Gebakken kalkoenfilet met groene kruiden €11,00 p.p.
Tournedos van kalkoen kruidenroomsaus €11,50 p.p.
Ballotine van parelhoen roomsaus met boschampignons - kruiden €11,50 p.p.
Parelhoenfilet met kruidenroomsaus €12,00 p.p.
Parelhoen à l'orange filet en bout €12,50 p.p.
Varkenshaasje aromatensaus - kruiden - krokante spekreepjes €12,00 p.p.
Kalfshaasje lichte suprêmesaus €16,50 p.p.
Franse kwartels met roomsaus - krokant gebakken Parijse champignons 3 stuks €15,50 p.p.
Tijdens het wildseizoen vanaf 15 okt. tot 15 jan.  
Hertenkalf met wildsaus dagprijs
Fazantenborst met roomsaus €15,50 p.p.

Groentjes

Jonge prei in de room - gebakken witloof - snijboontjes - bloemkool met roomsaus - jonge wortelen - peertjes in rode wijn - spinazie in de room - knolselderpuree - appeltjes met veenbessen €2,80 p.p. per groente
Zomerse groentenmengeling €3,50 p.p.
Groentenschotel (6 soorten rauwe groentjes) €4,45 p.p.

Aardappelbereiding

Verse voorgebakken frietjes €2,50 p.p.
Gratin dauphinois €2,80 p.p.
Aardappelnootjes €2,50 p.p.
Koude aardappelen in tartaar - vinaigrette €2,50 p.p.
Verse kroketten €0,25 p.st.
Verse mini aardappelkroketten €0,15 p.st.
Verse mini amandelkroketjes met amandelessence en amandelschilfers €0,20 p.st.
Pommes Dauphine soezenaardappel €0,40 p.st.
Pommes Duchesse €2,00 p.p.
Tagliatelle met zongedroogde tomaten - bieslook - grijze garnalen €2,20 p.p.
Rijstsalade met curry - ananas - pijpajuintjes - koningsgarnaal €2,20 p.p.

Buffetten (mogelijk vanaf 8 pers.)

Koud vis- en vleesbuffet €28,00 p.p.
Buffet gepresenteerd op spiegels en schotel met ondermeer  
tomaat garnaal - tongfiletje - gestoomde zalm - gerookte zalm en heilbot - varkensroti - rundergebraad - parmaham - rolletje van breughelham met asperge - opgevuld eitje - koningsgarnaal - bloemkool - geraspte wortelen - mayonaise - cocktailsaus - tartaarsaus - 1 broodje p.p.  
Luxe buffet met ondermeer €36,00 p.p.
tomaat garnaal - tongfiletje - gekookte zalm - gerookte zalm en heilbot - zalmcocktail - ganzenlever - eendenborst - parmaham - rolletje van breughelham met asperge - opgevuld eitje - koningsgarnaal - bloemkool - geraspte wortelen - mayonaise - cocktailsaus - tartaarsaus - 1 broodje p.p.  

Kaasplanken (als hoofdschotel: 300 gr. p.p., als dessert: 150 gr. p.p.)

Kaasplank Royal €12,75 p.p.
een mooi assortiment van kazen (blauw geaderde - gewassen korst - geitenkaas - harde kaas - witschimmel - enz.) - vers fruit - gedroogd fruit - assortiment nootjes - dadels - vijgen - enz.
potje mosterd en een potje compote
Kaasplank als dessert €7,50 p.p.
4 soorten kaas met fruit en een assortiment nootjes  
Er is ook mogelijkheid voor een kaasbuffet vanaf 15 personen
Op aanvraag kunnen wij ook een witte wijn en/of een rode wijn aanbieden
 
Rode wijn Le Merlot du Donjon 2011 €11,00 per fles
Witte wijn Chateau du Donjon €9,00 per fles

Desserts

Dessertjes in kleine glaasjes je kan gerust een assortiment maken  
» Koffiemousse €1,80 p.st.
» Bavarois van witte chocolade, chocomousse en ganache €2,00 p.st.
» Mousse van aardbeien €2,00 p.st.
» Pralinemousse €1,80 p.st.
» Rood fruit met mascarpone van Amaretto €2,00 p.st.
» Crêmeux van pistache €2,00 p.st.
» Crême brûlée €1,80 p.st.
» Glaasje chocomousse €2,00 p.st.
Dessertbord fruit - bruine en witte chocolademousse - 2 gebakjes - bavarois €9,50 p.st.
Dessertbord van framboos met rode vruchten en yoghurt €9,00 p.st.
Dessertbuffet vanaf 10 personen €15,00 p.st.
fruit - flan - bavarois - bruine en witte chocolademousse - gebak - ijskoffie - ijstaart en frambozencollis - enz.