FEESTMENU'S

FEESTMENU 1

Knolselderveloute met spek
of
Gemarineerde coquilles met flan van schorseneren
Zalfje van hazelnoot en komkommer
***
Scampi - kreeftenaroma
Jonge prei - Zeekraal
***
Tournedos van kalkoen met duxelle en romige kruidensaus
Gratinaardappelen - Primeurgroenten
***
3 dessertjes per persoon

€ 35 per persoon

FEESTMENU 2

Pompoensoep met broodkrokantjes
of
Mi-cuit van tonijn met Oosterse specerijen en bulgur
***
gebakken tongfilet - bladspinazie
Witte wijnsaus - Groentensnippers
***
Kalfslende - natuursaus of roomsaus
Boschampignons - snijboontjes - appeltjes met veenbessen
Gratin of amandelkroketjes
***
Lichte chocomousse met cremeux van Bailey's
cacaocrumble - krokante chocolade

€ 39 per persoon

GASTRONOMISCH MENU

Kreeft - parelcouscous - zure room
Coulis van groene kruiden - venkel
***
Saltimbocca van tarbot
Tomaat - basilicum - Keiem's bloempje
Romige garnaaljus
***
Fazant - wildsaus
Thijm en spek aardappeltje
Witloofje en selderpuree
of
Hertenkalf (suppl. € 5 p.p.)
***
Praline - chocolade - peer

€ 48 per persoon


Bovenstaande menu's zijn beschikbaar van 24 december 2018 tot 15 januari 2019