AFHAALMENU

Koude en warme aperitiefhapjes
Gedresseerd in porseleinen potjes | |
Polderaardappel met zure room, dille en grijze garnaaltjes | €1,80 |
Gemarineerde zalm met quinoa en curry | €1,70 |
Mousse van Breughelham met coulis van groene kruiden en koningsgarnaal | €1,70 |
Noordzeekrab met peulvruchten | €1,70 |
Sint-Jacobsvruchten met mousse van bloemkool | €1,70 |
Carpaccio van “Limousin”-rund en Parmezaanse kaas | €1,70 |
Praline van ganzenlever met meloen | €1,80 |
Garnaalcocktail | €2,00 |
Oesters | €2,20 p. st. |
Gerookte rivierpaling met granny smith | €1,70 |
Warme hapjes | |
Hartje van bladerdeeg met ham en kaas | €1,40 |
Bonbon van ham en kaas | €1,40 |
Croustillant van scampi met lookboter | €1,50 |
Garnaalvideetje | €1,40 |
Gepaneerd tongfiletje met tartaarsaus | €1,50 |
Huisgemaakte kaas- en garnaalkroketjes | |
Huisgemaakte kaaskroketjes | €1,20 |
Huisgemaakte garnaalkroketjes | €1,20 |
Warme hapjes in porseleinen potjes (tijdens eindejaarsperiode in wegwerppotjes) | €2,50 p. st. |
Gebakken coquille met een zacht currysausje | |
Zeetongfilet met een garnalensausje | |
Roodbaars met kreeftensaus | |
Tapasschotel van vis (vanaf 3 personen) | €10,50 p.p. |
Gerookte zalm, tzaziki, tomaatje met garnalen, koningsgarnaal, gemarineerde ansjovisjes, krabsla, verse toastjes, glaasje gaspacho, enz. | |
Tapasschotel van vlees (vanaf 3 personen) | €10,00 p.p. |
Rilette van Brasvar varken, mini buchettes, grisinne met pesto, zongedroogde tomaatjes, olijven, pancetta, parma, guacumolo, picco's, enz. |
Koude voorgerechten
Parma met meloen en zijn garnituren | €11,50 |
Gemarineerde zalm met groene asperges - limoen en dressing | €12,50 |
Slaatje krab - zalm en garnalen | €13,50 |
Noorse gerookte visschotel | €13,50 |
» Gerookte zalm en heilbot - paling - forel | |
Carpaccio van "Limousin"-rund | €13,50 |
» Bieslook - Parmezaanse kaas - brunoise groentjes - rucolasla | |
Halve kreeft Belle vue | dagprijs |
» Halve kreeft - tomaat garnaal - opgevuld eitje - groentjes | |
Ganzenlever met uienconfituur en oude port | €15,00 |
Warme voorgerechten
Kaaskroketten | €2,75 p.st. |
Garnaalkroketten | €5,50 p.st. |
Visserspotje van zeevruchten - kreeftensaus | €13,00 p.p. |
» Tong - zalm - koolvis - scampi - coquilles - garnalen - champignons | |
Marmietje van tongfilet en zalm | €13,00 p.p. |
» Groene asperges - bieslook - champignons | |
Tong en tarbot in kreefstensaus | €15,50 p.p. |
» Boschampignons - garnalen - bieslook | |
Mariage van zalm en tarbot in safraansaus | €15,50 p.p. |
» Garnalen - champignons - bieslook | |
Halve kreeft met julienne van tuingroentjes - lichte kreeftensaus | dagprijs |
» Mogelijk om te verkrijgen in hoofdschotel | |
Gegratineerde coquille schelp | €11,00 |
Scampi in zacht currysausje | €11,50 |
Scampi diabolique licht pittig | €11,50 |
Kabeljauwrug uit de oven | €13,00 |
Rivierpaling in het groen | dagprijs |
De warme voorgerechten kunnen ook verkregen worden als hoofdgerecht. Hiervoor wordt een supplement van € 6,00 p.p. aangerekend |
Soepen
Tomatensoep, kervelsoep, preisoep, bloemkoolsoep, knolseldersoep, ... | €3,50 p.p. |
Pompoensoep met zijn garnituren | €3,50 p.p. |
Kreeftensoep met zijn garnituren | €11,00 p.p. |
» Bij de soepen is er 1 broodje per persoon voorzien |
Koude hoofdschotel
Gevarieerde visschotel | €23,00 p.p. |
» Gegarneerde zalm - tongfilet - tomaat garnaal - zalmsalade - eitje - koningsgarnaal - sla - groentjes - cocktailsaus | |
Gevarieerde visschotel met gerookte zalm en heilbot | €24,00 p.p. |
» Idem als hierboven maar met gerookte zalm en heilbot ipv zalmsalade | |
Gevarieerde visschotel met salade van krab | €23,00 p.p. |
Supplement vlees | €8,50 p.p. |
» U kan een schotel kiezen zoals hierboven beschreven staat, met een aparte vleesschotel erbij bestaande uit varkensroti - natuurham - rundergebraad - afgewerkt met fruit | |
Gevarieerde vleesschotel | €17,00 p.p. |
» Rundergebraad - varkensroti - kalkoenfilet - kalfstong - kippenboutje - parmaham - natuurham - tomaat garnaal - eitje - sla - groentjes - afgewerkt met fruit | |
Extra's op schotel | €7,50 p.st. |
» Tomaat garnaal en een opgevuld eitje | |
Kreeft (+/- 650 gr) | dagprijs |
» Halve kreeft - tomaat garnaal - gerookte zalm en heilbot - gekookte zalm - koningsgarnaal - eitje - groentjes - cocktailsaus | |
Schaaldierenschotel (op schotel of bord) | dagprijs |
»Halve kreeft - langoustines - gamba - koningsgarnaal - scampi - crustonards - pandalousen - tomaat garnaal - cocktailsaus | |
Gegarneerde zalm | €14,00 p.p. |
»sla - groentjes - eitje - koningsgarnaal | |
Breugelschotel | €17,00 p.p. |
»Rilette van varken - bereid gehakt - gerookte ham - breydelham - breugelkop - mosterdspek - droge worstjes - pate - ardeense salami - brie - maredsous - mosterd - augurk - ajuintjes | |
Voor de kleinsten | |
Kinderschotel | €11,00 p.p. |
» Tomaat garnaal - eitje - gekookte zalm - kalfsworst - salami - hespenrolletje - fruit - groentjes |
Broodjes de luxe (niet tijdens de eindeaarsperiode)
Beleg te kiezen uit: | €1,65 p.st. |
» Ham en kaas - americain - garnaalsalade - tonijnsalade - krabsla - gerookte zalm - brie of camembert - gandaham | |
Het aantal broodjes per persoon is steeds vrij te bepalen | |
Vraag gerust naar de broodjes voor de kindjes |
Hoofdschotel
Beenham met mosterdsaus | €13,50 p.p. |
Varkensgebraad met champignonsaus | €13,00 p.p. |
Orloff-gebraad | €13,50 p.p. |
Gebakken kalkoenfilet met muskaatdruifjes | €13,50 p.p. |
Gebakken kalkoenfilet met groene kruiden | €13,50 p.p. |
Tournedos van kalkoen kruidenroomsaus | €14,50 p.p. |
Ballotine van parelhoen roomsaus met boschampignons - kruiden | €16,50 p.p. |
Parelhoenfilet met kruidenroomsaus | €16,00 p.p. |
Parelhoen à l'orange filet en bout | €16,00 p.p. |
Varkenshaasje aromatensaus - kruiden - krokante spekreepjes | €15,00 p.p. |
Kalfshaasje lichte suprêmesaus | €18,00 p.p. |
Franse kwartels met roomsaus - krokant gebakken Parijse champignons 3 stuks | €18,00 p.p. |
Tijdens het wildseizoen vanaf 15 okt. tot 15 jan. | |
Hertenkalf met wildsaus | dagprijs |
Fazantenborst met roomsaus | €19,50 p.p. |
Stoofpotje van hert | €30,50/kg. |
Groentjes (vanaf 2 personen)
Jonge prei in de room - gebakken witloof - snijboontjes - bloemkool met roomsaus - jonge wortelen - peertjes in rode wijn - spinazie in de room - knolselderpuree - appeltjes met veenbessen | €3,50 p.p. per groente |
Zomerse groentenmengeling | €3,50 p.p. |
Groentenschotel (6 soorten rauwe groentjes) | €6,50 p.p. |
Aardappelbereiding
Verse voorgebakken frietjes | €2,50 p.p. |
Gratin dauphinois | €3,50 p.p. |
Aardappelnootjes | €2,50 p.p. |
Koude aardappelen in tartaar - vinaigrette | €3,00 p.p. |
Verse aardappelkroketten | €0,45 p.st. |
Verse mini aardappelkroketten | €0,30 p.st. |
Pommes Dauphine soezenaardappel | €0,70 p.st. |
Pommes Duchesse | €3,00 p.p. |
Tagliatelle met zongedroogde tomaten - bieslook - grijze garnalen | €3,00 p.p. |
Rijstsalade met curry - ananas - pijpajuintjes - koningsgarnaal | €3,00 p.p. |
Buffetten (mogelijk vanaf 8 pers.)
Koud vis- en vleesbuffet | €32,50 p.p. |
Buffet gepresenteerd op spiegels en schotel met ondermeer | |
tomaat garnaal - tongfiletje - gestoomde zalm - gerookte zalm en heilbot - varkensroti - rundergebraad - parmaham - rolletje van breughelham met asperge - opgevuld eitje - koningsgarnaal - bloemkool - geraspte wortelen - mayonaise - cocktailsaus - tartaarsaus - koude aardappelen of frietjes. | |
Luxe koud buffet met ondermeer | €40,00 p.p. |
tomaat garnaal - tongfiletje - gekookte zalm - gerookte zalm en heilbot - zalmcocktail - ganzenlever - eendenborst - parmaham - rolletje van breughelham met asperge - opgevuld eitje - koningsgarnaal - bloemkool - geraspte wortelen - mayonaise - cocktailsaus - tartaarsaus - koude aardappelen of frietjes |
Gezellig tafelen
Tepan Yakki / Steengrill / Gourmet (350 gr.p.p.) vanaf 2 personen | vis €18,00 p.p. |
vlees €14,95 p.p. | |
Inbegrepen: 1 koude saus en 1 warme saus | |
Samenstelling is afhankelijk van het marktaanbod |
Kaasplanken (als hoofdschotel: 300 gr. p.p., als dessert: 150 gr. p.p.)
Kaasplank Royal | €15,00 p.p. |
een mooi assortiment van kazen (blauw geaderde - gewassen korst - geitenkaas - harde kaas - witschimmel - enz.) - vers fruit - gedroogd fruit - assortiment nootjes - dadels - vijgen - enz. potje mosterd en een potje compote |
|
Kaasplank als dessert | €9,50 p.p. |
4 soorten kaas met fruit en een assortiment nootjes |
Desserts
Dessertjes in kleine glaasjes je kan gerust een assortiment maken | |
» Koffiemousse | €2,80 p.st. |
» Bavarois van witte chocolade, chocomousse en ganache | €2,80 p.st. |
» Mousse van aardbeien | €2,80 p.st. |
» Pralinemousse | €2,80 p.st. |
» Rood fruit met mascarpone van Amaretto | €2,80 p.st. |
» Crêmeux van pistache | €2,80 p.st. |
» Crême brûlée | €2,80 p.st. |
» Glaasje chocomousse | €2,80 p.st. |
Dessertbord van framboos met rode vruchten en yoghurt (seizoen) | €9,50 p.st. |
Dessertbuffet vanaf 10 personen | €17,00 p.st. |
fruit - flan - bavarois - bruine en witte chocolademousse - gebak - ijskoffie - ijstaart en frambozencollis - enz. |