FEESTMENU'S

Menu van de chef

Knolseldersoep - boschampignons - korstjes
of
Gerookte zalm - platte kaas - komkommer
***
Gebakken scampi à la nage
***
Maiskip “Gordon d’ or” - kruidenroomsaus
Spitskool - Appeltjes - Gratin of verse aardappelkroketjes
***
Chocolade - noten

€ 37 per persoon

FIJNPROEVERSMENU

Velouté van kastanjepompoen
of
Tonijn op Oosterse wijze
***
Tong - zalm
Krokante groentjes - bieslooksnippers
***
Varkenshaasje
Roomsausje geparfumeerd met graantjesmosterd
Groentenmengeling - Witloof
Gratin of verse aardappelkroketjes
***
Appeltaartje - amandel

€ 39 per persoon

Gastronomisch menu

Langoustine - tomatensalsa
Fergola Sarda
***
Gebakken coquilles -
Crème van aardpeer
***
Fazant - wildsaus
Kruidenaardappeltje
Witloofje en selderpuree
of
Stoofpotje van hertenkalf (suppl. €3 p.p.)
***
Mango - Citrus

€ 48 per persoon


Bovenstaande menu's zijn beschikbaar van 24 december 2020 tot 14 januari 2021